4 fordele ved ikke at holde ferie i højsæsonen

Høj sol, blå himmel og fuglefløjt. Sommeren er nem at nyde, når man har fri. Desværre kan de færreste holde ferie hele sommeren. Selvom du skal på arbejde, er der dog stadig rig muligheden for at nyde sommeren. Her er tre fordele ved at gå på arbejde i feriesæsonen.

Ventetid på bussen er skøn

Kan du huske, hvor surt det var, da bussen var forsinket i vinters? Sådan er det ikke om sommeren. Modsat de kolde måneder er det nu behageligt, at bussen først kommer om 10 minutter. Det giver dig nemlig hele 10 minutter til at nyde det skønne vejr i og suge værdifulde D-vitaminer til dig. Er du i bil, slipper du for glatte veje og lange køer grundet sne og sjap. Netop kø på vejene bringer os til næste punkt!

Ferietid = ingen kø på motorvejen

Har du langt til arbejde, er der en klar fordel ved at holde ferien forskudt fra alle andre. I hele juli og det meste af august er der meget lidt trafik på motorvejen. Langt de fleste holder nemlig ferie i højsæsonen. Du kan derfor stryge afsted på arbejde på kun en brøkdel af den normale tid. Nyd den ekstra tid ved at møde tidligt og gå tidligt eller drik en ekstra kop kaffe hjemme hos familien, inden du kører. Samtidig har alle de studerende pause fra studiet, hvilket skaber mere plads i offentlige transportmidler. Er børnene sendt i SFO eller institution, nyder de garanteret også, at der ikke er så mange børn, som der plejer. Det giver rig mulighed for kvalitetstid og ekstra hygge grundet bedre normering.

Hold din egen ferie i ro og mag

Hver enten du afholder din ferie før eller efter højsæsonen, kan du nyde fordelene ved dette. Når det endelig er din tur til at holde ferie, kan du nemlig nyde den i ro og mag. Du kan tænde op i grillen uden at skulle døje med andet røg end din egen. Du slipper også for det værste turistmylder. Skal du ud og rejse kan du drage fordel af nedsatte priser og et stort udvalg af afbudsrejser. På den måde bliver din ferie faktisk langt mere fredfyldt, end hvis du havde holdt den sammen med resten af Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *