Klæd dig pænt og praktisk på til sommerfest hos vennerne

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med virksomhederne Aveny og Outnorth. Artiklen kan indeholde betalte links.

Sommeren er over os, og de lune temperaturer strømmer ind over landet – hvis vi vel at mærke er heldige at få en rigtig dansk sommer. For mange er det også ensbetydende med udendørs sommerfester i lag med venner og familie, uanset om det er en fødselsdag, et studentergilde, et bryllup eller noget helt fjerde. Der bliver tændt op i grillen og serveret kølige drikkevarer, og hos mange står den også på havespil såsom kongespil, kæmpe mikado, stangtennis, fodbold, petanque, og hvad fantasien ellers finder på.

Når man bliver inviteret til sommerfest, vil man dog gerne se pæn ud og måske gøre lidt ekstra ud af sit look. Dog er den danske sommer indimellem ensbetydende med en smule regn eller vind, og selvom man måske er heldig at undgå disse, bliver det stadig køligere senere på aftenen. Spørgsmålet er, hvordan man søger for at iklæde sig praktisk og pænt til en sommerfest? Læs videre og få tips til, hvordan du kringler den.

Sæt prikken over i’et med smykker

Hvad end du er mand eller kvinde, kan funklende og smukke smykker løfte et look til helt nye højder. Du kan både vælge at køre en enkel og elegante smykkestil kontra en mere vovet og iøjnefaldende. Smykker som øreringe, halskæder, ringe og armbånd kan sætte prikken over i’et på et ellers almindeligt look bestående af jeans og en hvid T-shirt eller en knælang slå-om-kjole. Hvis du skal til en sommerfest, hvor vejret er vekslende og i sandhed en pose blandede bolsjer, der gør, at du skal have regnjakke eller vindjakke på samt et par gode sko eller støvler, kan du som kvinde komme rigtigt langt med et par store funklende øreringe og som mand med et stort ur eller læderarmbånd.

Praktisk er ikke lig med kikset

Flere forbinder praktiske og funktionelt overtøj med noget kedeligt og kikset, men sådan ligger landet ikke. Tværtimod. Amerikanske North Face har i mange år haft succes med at lave North Face jakker til mænd såvel som kvinder i funktionelle og flotte design. Til sommerfester er det en god idé at have en vind- eller regnjakke med sig, som du kan iklæde dig, hvis vejret ikke arter sig, eller når temperaturen falder hen på aftenen. Flere og flere outdoor brands har for alvor har fået øjnene op for, at mænd og kvinder verden over ønsker praktiske design, som både kan bruges til hverdag og pænere anledninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *