Pift dit køkken op

Elsker du at lave grillmad og have gæster på besøg, men fjerner dit køkken alt inspiration og motivation til at lave mad? Et gammelt og slidt køkken kan have stor betydning for ens lyst til at lave mad. Ens køkken skal være åbent og motiverende, så man får lysten til at lave mad, både til sig selv og til eventuelle gæster. Men det er ikke alle, der har pengene til at købe et nyt køkken.  Men det behøver ikke koste en formue at pifte dit køkken lidt op. Med denne guide, vil du få råd til, hvordan du nemt og billigt kan pifte dit køkken op, så du igen får lysten til at grille og lave lækker mad til dine gæster.

 

Udskift greb og låger

Et godt sted at starte er ved dine låger og greb. Nye greb vil faktisk gøre en betydelig forskel, da de har en stor betydning for udtrykket i dit køkken. Grebene er med til at skabe personlighed og stil i dit køkken. Mulighederne er mange, grebene kan fås i træ, porcelæn, glas eller keramik. Grebene behøver desuden ikke være ens, du kan gøre præcis, som du ønsker. Køkkenlågerne kan hurtigt blive slidte og trætte, men dette er noget, der godt kan koste lidt. Du kan vælge selv at lave de nye låger, men det er ikke alle, der er lige fingernemme eller har muligheden for dette. En anden mulighed er at male de låger, du allerede har. Har du for eksempel låger af træ, vil det gøre meget for dit køkken at male dem hvide. Dette vil åbne køkkenet op og gøre det mere lyst og imødekommende.

 

Bordplade og lamper

En anden måde, du kan pifte dit køkken op på, er ved at skifte bordpladen til en ny farve eller et andet materiale. En bordplade i lækkert marmor vil med garanti pifte dit køkken op, og så er det nemt at skære det grillede kød ud på. Er du ejer af en træbordplade, kan den også hurtigt piftes op med en god omgang slibning og olie. Du kan også fokusere på lamperne i køkkenet. Det er vigtigt at have den rigtige belysning i ens køkken, men lamper kan også skabe den helt rigtige stemning. Mulighederne er altså mange, når du ønsker at pifte dit nye køkken op. Det behøver ikke koste en formue at gøre dit køkken indbydende og motiverende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *