Guide: vælg den rigtige grill

Hvis du skal til at købe en ny grill, er der mange overvejelser, der er gode at lave, inden du køber. Der findes mange forskellige grilltyper på markedet, som alle har fordele og ulemper. For at komme et skridt nærmere den grill, der passer til dig, er der nogle spørgsmål, du kan stille dig selv:

  • Skal det være en kul- eller gasgrill?
  • Hvor stor skal den være?
  • Hvad må grillen koste?

Gas- eller kulgrill?

En af de vigtigste overvejelser, du skal gøre dig, når du skal købe en ny grill, er, hvilken type grill du vil købe. En gasgrill bliver meget hurtigt varm, den steger maden hurtigere, og det er nemmere at justere temperaturen end på en kulgrill. Gasgrillen er dog ofte dyrere end kulgrillen. En kulgrill er billigere, og den giver maden den karakteristiske røgede smag. Den er dog sværere at tænde op, og efter du har grillet, skal du af med det gamle kul og aske.

Størrelse

Griller kommer i flere forskellige størrelser. Den størrelse, du skal have, er afhængig af, hvor mange mennesker, du skal grille til. Hvis du har en lille familie eller kun skal grille til to, er det en mulighed at købe en bærbar grill, mens du i stedet skal investere i en større grill, hvis du skal grille meget mad til mange mennesker.

Priser

Inden du køber en ny grill, skal du gøre op med dig selv om, hvor mange penge, du ønsker at bruge. En gasgrill er ofte lidt dyrere end en kulgrill, men hvis det er vigtigt for dig, at det går hurtigt, er en gasgrill måske det bedste bud. Hvis du derimod hellere vil have den karakteristiske grillsmag, er en kulgrill det bedste bud. Vil du investere i en kvalitetsgrill, kan du ende med at komme af med mange penge, og derfor kan det være en ide at tage et kviklån. Læs mere om det her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *