Online Bingo Slangs og Udtryk, Du Bør Kende

Online bingo kan være en oplevelse fuld af sjov og spænding, men det kan også være overvældende, hvis du er ny i spillet og ikke er bekendt med det særegne sprog, der anvendes. Her er en guide til nogle af de mest almindelige udtryk og slang, der anvendes i online bingo, så du kan føle dig som en ægte pro næste gang du logger på for at vind med Online Bingo.

Caller

Caller er personen, der annoncerer numrene i et bingospil. I online bingo er det typisk en computergenereret stemme.

Blackout

Dette udtryk refererer til et bingospil, hvor alle tal på et bingokort skal dækkes for at vinde. På nogle nettsteder omtalt som et “coverall” spil.

Full House

En Full House er når du dækker alle numrene på dit bingokort. Det er altså det samme som et blackout, men dette udtryk anvendes typisk i britisk bingo.

Pattern Bingo

I Pattern Bingo skal spillerne dække specifikke mønstre på deres bingokort for at vinde. Mønstrene kan variere fra spil til spil.

Chat Games

Mange online bingosider tilbyder chatstyret spil parallelt med det almindelige bingospil. Disse kan variere fra quizzer til spil baseret på hastighed. Udover at give ekstra underholdning kan chat-spillene også give dig mulighed for at vinde ekstra præmier.

Dauber

I traditionelt bingo bruger spillere en dauber til at markere numrene på deres papirkort. I online bingo er den automatiske funktion, der markerer dine numre, den digitale version af en dauber.

Free Space

Det er det midterste kvadrat på et bingokort, det er altid frit, det vil sige du behøver ikke at dække det med et nummer for at vinde.

Wtg!

En akronym der står for ‘Way To Go!’, og normalt skrevet i online chattenspil for at lykønske en spiller, der har vundet.

At kende disse udtryk og slang kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din online bingo oplevelse. Det vil også gøre det lettere for dig at følge med i spillet og kommunikere med de andre spillere. Så næste gang du skal spille online bingo, vil du være klar til at råbe “Bingo!”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *