Sådan laver du lækkert tilbehør til grillmaden

Når du skal grille, så er det for det meste kød og måske nogle spændende grøntsager, du griller. Det betyder, at der skal noget lækkert tilbehør til, og her kan en god salat være et kæmpe hit sammen med grillmaden. Om sommeren er en lækker kartoffelsalat med friske, danske kartofler også vildt lækkert.

Det samme kan noget lækkert – gerne hjemmebagt – brød også være, og her kan du virkelig tage dit grilltilbehør til det næste niveau med nogle lækre dressinger. En meget velkendt blanding, som du ikke må snyde dig selv for, er en klassisk olie/eddike dressing, der altid kan tage ethvert stykke brød og gøre det helt himmelsk.

Når I griller og sidder og venter på, at kødet er stegt helt perfekt, så er det rigtig hyggeligt at sidde og hygge i haven med noget god mad og eventuelt noget vin. Kødet kommer løbende til, og det gør det hele meget hyggeligere med sådan en lidt uformel hygge i haven.

Mens I sidder det, er det super lækkert at servere noget skiveskåret brød sammen med en god olie/eddike dressing, som man kan dyppe brødet i. Blandingen er helt perfekt, og sammen med en god vin, bliver sådan en lun, lang sommeraften ikke meget bedre.

Du kan også bruge den traditionelle olie/eddike dressing til en god salat, som du selv har lavet. Vend den gerne rundt i salaten bestående af friske grøntsager, eller servér den ved siden af, så alle selv kan tage så meget, som de har brug for.

Der er ikke nogen tvivl om, at dette er den perfekte opskrift på en hyggelig grillaften i haven sammen med alle dem, du holder aller mest af, og at I vil komme til at spise helt fantastisk lækker grillmad sammen med en masse godt tilbehør og selvfølgelig en lækker olie/eddike dressing ved siden af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *