Grilludstyr must-haves til madlavningen

Grillsæsonen er i gang, og du skal derfor have alt det rigtige udstyr på plads. Om du er nybegynder eller grillekspert, kan du her finde det udstyr, dig og din grill bare ikke kan leve uden.

 

Must-haves

At grille er ikke bare at smide et par pølser og et stykke brød på grillen. Drømmer du om den helt perfekte grillmiddag, er det nødvendigt med ordentligt grilludstyr. Her finder du en række must-have, du skal have, inden du tænder op i grillen.

 

  • Grillbestik er et klart must-have. Det består af en grilltang, en grillfork og en grillpalet. Det er det, du bruger til at vende og flytte rundt på grillmaden.
  • Et grillspyd er en af de mest grillede retter i Danmark. Måske kun overgået af grillpølsen. Et grillspyd er grillmadens svar på pizza, da det kan sammensættes af lige præcis det, du har lyst til. Grillspyd er derfor også perfekte til, hvis der skulle være nogle madrester tilbage fra de foregående dage. Og så er det nemt og lækkert at spise! Derfor skal du simpelthen bare have grillspyd liggende, så de altid er klar, når du beslutter dig for at tænde op i grillen.
  • Et trådløst termometer er som sendt fra himlen til grillentusiaster. Termometeret hjælper dig med at finde ud af, hvad temperaturen er i midten af kødet, så du er sikret et mørt og lækkert stykke kød. Når termometeret er trådløst, kan du tage det med dig over til middagsbordet og nyde et glas vin med familien eller med inden for i køkkenet, hvis du er i gang med at tilberede mere mad her.

Til den ultimative udstyrsfreak

Drømmer du om mere udstyr end blot det essentielle, kan du tage tilberedningen af din grillmad til nye højde med smarte grillholdere.

 

Elsker du fisk, skal du have en fiskeriste til din grill. Det kan nemlig være svært at grille fisk direkte på grillen. Derfor gør det tilberedningen af grillet fisk meget nemmere med en fiskeriste, hvor du kan lægge fiskene imellem.

Men det er ikke kun fisk, du med fordel kan købe udstyr til. Køb et rotisseri, der gør det muligt at rotere mad over varmen fra grillen. På den måde kan du langtidsstege ved lavere varme og sikre eksempelvis en perfekt og saftig grillkylling. Er du den ultimative udstyrsfreak, kan du også skaffe dig grillbeholdere til majs, kartofler, grillpølser og meget andet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *