Rygning ved grillen – er det en god idé?

Langt de fleste synes, det er hyggeligt at grille. Mange ønsker at forøge hyggen ved at ryge imens. Men er det nu også en god idé, at du står og ryger imens, du griller? Det er sjældent en god idé, da du typisk kommer til at røre maden, og det er ikke synderligt delikat, hvis du netop har røget en eller flere cigaretter – derfor bør du også undlade at gøre det.

 

I stedet kan du dampe på en e-cigaret, da det ikke efterlade bakterier og dårlig smag på fingrene, som det er tilfældet, hvis du ryger en cigaret. Hvis du ikke allerede har investeret i en e-cigaret i stedet for de usunde cigaretter, så kan du handle hos www.elekcig.dk, hvor du kan finde et stort udvalg af e-cigaretter, hvorfor der er noget for alle og enhver.

 

Er det lige så hyggeligt dampe som at ryge?

Som der også er givet udtryk for ovenfor, så er der mange, der står og ryger ved grillen, fordi de synes, det er hyggeligt og er med til at skabe en bedre stemning på en varm sommerdag. Der skal dog ikke lægges skjul på, at det ikke just er et klinisk rent valg, men det er dog noget, du kan ændre på, hvis du i stedet vælger at dampe på en ren e-cigaret.

 

Ikke nok med, at du ikke får bakterier på fingrene, så er det også et sundere valg. Dertil kan du også være helt sikker på, at det er mindst lige så hyggeligt, at du damper på en e-cigaret i stedet for at ryge cigaretter. Er det ikke et skifte, du har gjort dig tanker om, så bør du tage det op til overvejelse, da det er et skifte, der bærer mange fordele med sig.

 

Du kan selv vælge smag på e-væsken

Det er ikke alle, der mener, at røg fra en cigaret smager godt. Hvis det også er noget, du er enig i, så kan du i stedet vælge at købe en e-cigaret, da du selv kan vælge smag på den e-væske, du fylder i tanken. Det er faktisk med til at gøre det endnu mere hyggeligt, at dampe på en e-cigaret, mens du passer grillen og nyder det skønne sommervejr.

 

Dertil har du også selv mulighed for at vælge indhold af nikotin i din e-væske, så du oven i købet vil kunne udnytte e-cigaret i forbindelse med et effektivt og endegyldigt rygestop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *