Man kan altså også grille om vinteren

I Danmark har vi altid haft en antagelse om, at lækker grillmad hører sommeren til, hvor man hygger sammen på terrassen og nyder de helt specielle smagsnuancer, man kun kan få fra kød og grøntsager, der er tilberedt på grillen. Og det er ærlig talt en skam, når nu det faktisk er så nemt at fortsætte den gode stil med grillhygge hen over vinteren.

I denne artikel har vi fokus på, hvordan man sagtens kan lave lækker grillmad om vinteren. Så læs med, og få nogle tips til, hvordan du gør aftensmaden mere spændende om vinteren..

 

Skift den lune hønsekødsuppe ud med lækre spareribs

Når vejret bliver koldere, og vi ikke længere kan løbe rundt i T-shirt og shorts, vil vi gerne skifte den lune grillpølse ud med suppe og gryderetter – og det er da også meget lækkert. Men når vi så har spist aftensmad af en spiseske i en given periode, begynder man ofte at savne den lækre grillmad, man har spist i løbet af sommerperioden. Supperne begynder muligvis at være lidt kedelige, og det kan være svært at se forskel på gulerødder og asparges, når vi kigger ned i gryden med gullasch.

Netop derfor er det godt, at man faktisk ikke er helt afskåret fra at kunne spise diverse grillretter, selv når det er vinter og koldt. For der står ingen steder på brugsanvisningen til din spritnye grill, at den ikke kan bruges i vinterperioden. Og hvem vil ikke gerne sidde i dagligstuen en lun vinteraften og mæske sig i lækre spareribs? Det tror jeg måske, de fleste vil.

Hvis du ikke tør tage kampen op mod den bidske efterårskulde, kan du jo altid tage familien med til en omgang spareribs på Bones. Det koster en smule mere, men til gengæld får man hele grillstemningen i deres indbydende lokaler og et køkken, der er mere end forberedt til at servere grillmad, selvom det er vinter, og kulden bider i kinderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *