Skal I i gang med bryllupsforberedelser?

Et bryllup er en rigtig stor dag for både gæster og brudepar. Det er ligeledes en dag, der kræver en masse forberedelse, så det er næsten aldrig for tidligt at gå i gang med det. Men hvad skal egentlig planlægges og hvad er godt at huske?

Find den perfekte lokalitet

Noget af det vigtigste er at finde det sted, hvor brylluppet skal holdes. Det er ofte en af de sværeste ting at få på plads, fordi omgivelserne og stemning skal være helt perfekt. Det er en speciel dag, som de fleste oplever maks én gang i deres liv, så det skal også spille. I kan ikke vurdere og bestemme det ud fra billeder på nettet, så I er nødt til at komme ud og se og fornemme nogle forskellige lokaliteter. Når I finder det selskabslokale, der er helt perfekt, er det bare med at få det booket, for der kan godt være rift om de gode steder.

Bryllupsmaden

Dernæst kommer bryllupsmaden, som også er en rigtig vigtig og stor del af brylluppet. Det handler for jer om at finde på en menu, der er lige jer. I kan godt tænke med ind, hvad jeres gæster ville synes om, men det er jeres dag, så det vigtigste er, at I er helt vilde med maden. Hvis I har valgt et sted at holde brylluppet, hvor de også kan lave maden, er det bare at aftale en menu med køkkenet. Ellers kan I få det leveret ude fra eller få en kok til at komme og lave maden.

Bryllupsbordet

I skal selvfølgelig også have dækket nogle borde, der falder lige i jeres smag og som matcher den stil og stemning, som I går efter. Hvis I er i tvivl om borddækning, kan I altid søge inspiration på nettet, hvor der findes mange fine billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *