Disse sommer-outfits skal du eje som kvinde

Denne artikel har sponseret indhold.

Åh den lunefulde danske sommer. Den er fantastisk smuk, men desværre også kort. Derfor har vi danskere kun nogle få måneder til at vise vores sommerstænger frem, og det skal selvfølgelig gøres i de helt rigtige sommer-outfits. Her finder du inspiration til dine must-haves sommer-outfits.

Den perfekte sommerkjole

Overskriften snyder, for der findes ikke én perfekt sommerkjole. Der findes mange! Det bedste ved den danske sommer er muligheden for at lufte alle sine smukke sommerkjoler. Skal din garderobe bestå af 3 must-haves sommerkjoler, så bør du gå efter en knælang kjole i et afdæmpet mønster, en kortere kjole med et lækkert blomstermotiv og en kjole i en vild farve til de sene sommerfester. Så bør du være godt dækket ind. Mangler du inspiration til dine sommerkjoler, så er det blot at gå på nettet hvor du finder online butikker som chopin.dk, der bugner med udvalg af smukke kjoler.

De søde shorts

Er du ikke i humør til sommerkjolen, eller blive den bare for upraktisk nogle dage, så findes der heldigvis lige så mange skønne sommershorts at vælge imellem. Her har du tilmed rigere mulighed for at sammensætte dine egne unikke outfits, når du skal koordinere shortsene med en overdel. Det bedste ved at investere i shorts er, at du faktisk også kan bruge dem om vinteren. Tag et par strømpebukser under dine favorit shorts og en varm sweater dertil, og du har dig et moderigtigt vinterlook.

Den lækre bikini

Et af dine vigtigste items i sommerens klædeskab er den helt rigtige bikini. Den skal sidde godt både på barmen og numsen, og gerne få dig til at føle dig rigtig godt tilpas og klar til at valse stranden tynd. Vælg derfor en model, som passer til lige præcis din kropsform. Lige så vigtigt er det at du vælger en farve, som matcher din naturlige hudtone. Har du en blegere hudtone og svært ved at få farve om sommeren, er det for eksempel sjældent en god idé med en hvid bikini. Her bør du i stedet vælge en varmere farve. Har du en farvet bikini, bør du overveje at tilføje en gennemsigtig strandkjole til garderoben. Sammen skaber de nemlig det helt perfekte strandlook. Skal det fuldføres til punkt og prikke, så tilføj en solhat og et par lækre sandaler.

Hvis du vil læse flere tips og tricks til den danske sommer, kan du med fordel besøge mode-bloggen.dk eller en af de mange andre guides, der findes på nettet. Her finder du også yderligere inspiration til den helt rigtige sommergarderobe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *