Skal du have opbevaret dine bildæk? Få gode råd herunder

Når man bor i Danmark, så ved man sjældent, hvordan vejret bliver, når man vågner op om morgenen. Man kan ikke altid stole 100 % på vejrforudsigelserne, og det betyder derfor også, at man ikke altid kan forvente sol om sommeren og sne om vinteren. Det er dog vigtigt, at man klæder sig på til vejret – og det gælder i mere end én forstand. Når vejret skifter til sommer eller vinter, skal man sørge for, at bilen er klar. Til sommer skal man have sommerdæk på, mens det er vigtigt, at man får skiftet til vinterdæk, når frosten kommer til Danmark. Er du i tvivl om, hvor du skal opbevare dine dæk, når de ikke bruges? – få gode råd herunder.

Find et opbevaringssted nær dig

Da årstiden kan skifte fra den ene dag til den anden, så kan det være en god idé at finde et opbevaringssted nær, hvor man bor, så man ikke skal køre langt for at få sommer- eller vinterdæk på bilen. Hvis du bor tæt på Hadsund, Mariager har du gode muligheder for at finde opbevaring af bildæk.Du kan på den måde være helt sikker på, at dine dæk er klar til at blive sat på, når det bliver nødvendigt, uden at de har taget skade af vind og vejr. Der er nemlig nogle, der vælger at opbevare dem hjemme, men det er ikke altid den bedste løsning.

Få hjælp til at finde ud af hvornår du skal have nye dæk

Vinter- og sommerdæk holder ikke for evigt, og det er derfor vigtigt, at man sørger for at købe nye dæk, når de gamle er blevet for slidte. Derfor hjælper Mosevang Dækservice dig også med at vejlede i forhold til dine dæk, så du altid er godt kørende, og så du kan sikre dig gode dæk hver sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *