Tag din grill med på farten

Mange forbinder måske en grillmiddag med sol og sommer hjemme i haven – og gerne på en stor grill. Men heldigvis behøver det slet ikke at være så begrænset. Hvis du enten bor i lejlighed, drømmer om en grillaften på stranden eller bare ikke har råd eller plads til en stor grill i haven, kan du læse med her. Man kan nemlig sagtens tilberede en lækker grillmiddag mange flere steder, end man lige regner med.

Med en transportabel grill kan du grille alle steder

Hvad enten du gerne vil grille andre steder end i haven eller bare gerne vil grille men ikke ejer en grill, tror du sikkert, at du bliver nødt til at nøjes med de små engangsgrill i foliepakker. Det er heldigvis ikke tilfældet.

 

Med en transportabel grill kan du nemt tage grillmiddagen med ud i haven, på stranden, i parken, på kør-selv-ferie og en masse andre steder. Der findes mange slags transportable grills, men fælles for dem alle er, at de giver uendelige muligheder for, hvor du kan nyde et godt måltid grillmad med kæresten, venner eller familie.

 

Du behøver heller ikke længere lede supermarkeder igennem efter engangsgrills og bagefter bekymre dig om bortskaffelsen af grill og kul. Med en transportabel grill kan du nemt pakke den sammen, og transporterer den efter brug.

 

Grillmester on the go

Men det er selvfølgelig ikke kun grillen, der skal kunne tages med rundt. Der skal noget på grillen, og derfor er det vigtigt at have styr på, hvordan man bedst muligt håndterer grillmad, der skal med på farten. Husk først og fremmest at du af hygiejniske årsager altid skal holde det rå kød adskilt fra resten af maden.

 

Sørg for at have en masse små plastik- eller foliebakker du kan putte maden ned i. Ting som salat, kartofler og marinade til kødet kan med fordel tilberedes hjemmefra. Du kan også lave grillspyd med kylling, peberfrugt og tomat klar, så de blot skal lægges på grillen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *